Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Μετροσέξουαλ, Ομοφοβικός και Μεϊμαράκης.



Την έντονη αντίδραση της ομοφυλοφιλικής κοινότητας προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, σχετικά με τους γκέι γάμους. Σε συνέντευξή του σε ενημερωτική ιστοσελίδα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ερωτώμενος αν θα πρέπει να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια, απάντησε ότι αυτά δεν είναι σωστά πράγματα και γιαυτό ο ίδιος δεν θα παντρευόταν ποτέ έναν άντρα. Ιδίως αν ήταν μουστακαλής γιατί θα μπέρδευαν τα μουστάκια τους. 

Επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τάχθηκε εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια τονίζοντας ότι κάποια πράγματα είναι εκτός φύσης. Όπως οι γυναίκες δεν μπορούν να κατουρήσουν όρθιες έτσι και οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. 

Οργισμένα απάντησε η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας η οποία γνωστοποίησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι το 56% των Ελλήνων τάσσεται υπέρ του δικαιώματος των ομόφυλων ζευγαριών στον πολιτικό γάμο. Μόλις κατάλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ότι κοίταζε τις προ δεκαετίας αντίστοιχες έρευνες, σιχτήρησε τον πούστη που του έδωσε τις παλιές μετρήσεις και με μια κίνηση - κωλοτούμπα που θύμισε Αντώνη Σαμαρά στα καλύτερα του, ανασκεύασε τις δηλώσεις του εξηγώντας ότι τα λεγόμενα του παρεξηγήθηκαν και ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να μην το κάνουν στον ίδιο. Γιατί μπορεί να τον λένε Βαγγέλη αλλά οι φίλοι του τον φωνάζουν Βαγγέλα.