Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δεν είδα τίποτα! Δεν άκουσα τίποτα! Φταίει ο Μπαλτάκος!



Μπάχαλο στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου . Διότι , μπορεί κάθε νοήμον άνθρωπος να γνώριζε ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είναι ο Κασιδιάρης της Ν.Δ. αλλά ο ίδιος δεν το παραδέχτηκε ποτέ άμεσα . Παραδέχτηκε βέβαια ότι γεννήθηκε αντικομουνιστής και θα πεθάνει αντικομουνιστής όπως και ότι είναι ρατσιστόμουτρο αφού μπλόκαρε τον αντιρατσιστικό νόμο , αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι είναι φασιστόμουτρο . Μέχρι που αποκαλύφθηκε η φασιστική ιδεολογία του κατά τη συνομιλία του με τον φασίστα Ηλία Κασιδιάρη , κατά τη διάρκεια της οποίας δύσκολα καταλάβαινες ποιος ήταν ο Μπαλτάκος και ποιος ο Κασιδιάρης . Ποιος ήταν ο χρυσαυγίτης και ποιος ο Νεοδημοκράτης . 

Και βέβαια αν ο Μπαλτάκος συνομιλεί σε τόσο χαλαρό ύφος με τον Ηλία Κασιδιάρη φαντάσου τι κάνουν οι υπόλοιπες  γνωστές  φασιστοφυσιογνωμίες της Ν.Δ. …

Πάντως στη Ν.Δ. διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τις συγκεκριμένες και υπαρκτές ιδεολογικές διαφορές της Ν.Δ. και της χρυσής αυγής τις οποίες όμως ουδείς είναι σε θέση να τις συγκεκριμενοποιήσει . 

Σε γενικές γραμμές στην Ν.Δ. επικρατεί η θέση “Δεν είδα τίποτα! Δεν άκουσα τίποτα! Φταίει ο Μπαλτάκος!” Ο οποίος φαίνεται ότι θα σηκώσει μόνος του τον αγκυλωτό σταυρό του μαρτυρίου . 

Ο Μπαλτάκος βέβαια δεν έπεσε από τον ουρανό στη θέση του γ.γ. της Ν.Δ. Τοποθετήθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση . Ο κατάλληλος φασίστας στην κατάλληλη φασιστική κυβέρνηση . 

Γιατί όταν έχεις νομοθετήσει δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου , ψεκάζεις ότι κινείται στους δρόμους , ονομάζεις τρομοκράτες τους κατοίκους της Χαλκιδικής που αντιδρούν στην καταστροφή της ζωής τους και επιστρατεύεις και απολύεις για πλάκα εργαζόμενους , τότε η αλήθεια είναι ότι έχεις κάποια αλλεργία με τη δημοκρατία .

Πάντως με τις μαλακίες που κάνουν στη Ν.Δ. τους βλέπω σε κάνα δυο χρόνια , στις βουλευτικές εκλογές , να αλλάζουν το όνομα τους ακολουθώντας τα βήματα του ΠΑΣΟΚ . Ελιά εσείς , φασιστοελιά εμείς .

(Φήμες αναφέρουν ότι όταν ο Αντώνης Σαμαράς περνάει έξω από τον Μελιγαλά κάνει τον σταυρό του. Άλλες φήμες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ψάχνει άδειους τοίχους για να κρεμάσει κάποιες αγιογραφίες που του περίσσεψαν.)