Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Μάριος Χαρακόπουλος πίνει μόνο φρέσκο γάλα .



Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης , Μάριος Χαρακόπουλος , επειδή διαφωνεί με τη ρύθμιση για το γάλα . Γιατί η πολιτική ηθική του Μάριου Χαρακόπουλου δεν του επιτρέπει να διαφωνεί με τη ρύθμιση για το γάλα και να είναι αναπληρωτής υπουργός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης .

Αντίθετα η πολιτική ηθική του Μάριου Χαρακόπουλου δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι , αν και διαφωνεί με την κυβέρνηση , συνεχίζει να αποτελεί μέλος της . Επίσης η πολιτική ηθική του Μάριου Χαρακόπουλου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα αν τον τοποθετήσουν σε κανένα άλλο υπουργείο που δεν θα έχει σχέση με το γάλα .

Παρόλες τις διαφωνείες του , ο Μάριος Χαρακόπουλος θα υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο το βράδυ της Κυριακής γιατί , αν και διαφωνεί με τη διάταξη για το γάλα , συμφωνεί με όλες τις άλλες διατάξεις . Άρα για μια διάταξη δεν θα τη ρίξει την κυβέρνηση . 

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Μάριος Χαρακόπουλος να συμφωνεί με όλες τις υπόλοιπες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου . Άλλωστε συμφώνησε και με τα δύο μνημόνια που προηγήθηκαν καθώς και με το μεσοπρόθεσμο αφού δεν υπήρχε σε κανένα από αυτά η διάταξη για το γάλα . Γιατί για τον Μάριο Χαρακόπουλο , ο μόνος λόγος να διαφωνήσει με την κυβέρνηση είναι η επιμήκυνση του χρόνου ζωής του φρέσκου γάλακτος . Το γάλα να είναι φρέσκο και όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούν .

Αρχικά είχε διαφωνήσει και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης , Αθανάσιος Τσαυτάρης , με τη διάταξη για το γάλα αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε ότι δεν πίνει γάλα και συμφώνησε . Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Μάριος Χαρακόπουλος επειδή ακόμα πίνει γάλα και θα συνεχίσει να πίνει με όλες τις δυνάμεις του . Τα γιαούρτια όμως προσπαθεί , όσο το δυνατόν , να τα αποφεύγει .

(Αν πέσει η κυβέρνηση για το γάλα θα πίνω οκτώ λίτρα γάλα την ημέρα , να το ευχαριστηθώ .)