Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέχει Σκατά

Έξω φρενών έχουν γίνει οι δημοσιογράφοι με την χρυσή αυγή για το δούλεμα που τους ρίχνει εδώ και τρία χρόνια . Από τότε δηλαδή που η νεοναζιστική συμμορία βγήκε από τους υπονόμους και άρχισε να κυκλοφορεί ανάμεσα μας . 

Γιατί οι δημοσιογράφοι είχαν πειστεί ότι οι νεοναζί είναι καλά παιδιά . Από σπίτι . Περνάνε τις Ελληνίδες γιαγιάδες απέναντι στον δρόμο , μοιράζουν κανένα κρεμμύδι σε Έλληνες φτωχούς , κάνουν τον σταυρό τους και τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο δυνατά αν και λανθασμένα . 

Μέχρι και πρωτοσέλιδα τους είχαν κάνει διαφημίζοντας το life style του χρυσαυγίτη . Του χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας . 

Μόνο που ο χρυσαυγίτης δεν κατάλαβε τι σημαίνει να κάνεις μπίζνες με τα media . Σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν μέχρι να πεις κύμινο . Όσο είσαι στην μόδα και ανεβάζεις την τηλεθέαση , όλα μέλι γάλα . Όχι όμως να ξεφύγεις από τα όρια . Όχι και μαχαίρι , όπως είπε η μπατσίνα Αγγελική . Να κοπανάς κανέναν Πακιστανό πάει και έρχεται , όπως σκέφτηκε η μπατσίνα Αγγελική . Αλλά να σκοτώσεις πάει πολύ . Ακόμα και για τα αιμοδιψή media . Ακόμα και για την μπατσίνα Αγγελική .

Γιατί το να σκοτώνεις δεν είναι political correct

Και τώρα μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι  για φονιάδες , παραστρατιωτικούς , σχέσεις με τη αστυνομία . Και νοιώθουν αδικημένοι . Πολύ αδικημένοι . Αφού τους κορόιδεψαν .

Άρχισαν λοιπόν οι δημοσιογράφοι να πέφτουν από τα σύννεφα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις . Βρέχει δημοσιογράφους  , σου λέω . Και πέφτουν με γρήγορο ρυθμό . Κατακλυσμός γίνεται . Πρόσεχε μην φας κανέναν στο κεφάλι και σε αφήσει σέκο .

Μόνο που οι πρόσφατες αποκαλύψεις δεν είναι και τόσο πρόσφατες . Έχουν σιτέψει αφού βρίσκονται εκτεθειμένες τα τελευταία τριάντα χρόνια , από τότε δηλαδή που δημιουργήθηκε η συμμορία των νεοναζί . 

Η μπόρα δυνάμωσε . Μαζί με τους δημοσιογράφους , πέφτουν από τα σύννεφα και οι πολίτες . Βρέχει πολίτες , σου λέω . Οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της χρυσής αυγής . Οι οποίοι δεν ήξεραν , δεν διάβαζαν , δεν άκουγαν . Αλλά τώρα έμαθαν , διάβασαν , άκουσαν . Χάρη στον ΣΚΑΙ και στο Mega . Ας είναι καλά τα παιδιά του Μπόμπολα και του Αλαφούζου που μας άνοιξαν τα μάτια .

Βρέχει δημοσιογράφους και πολίτες αγανακτισμένους . Βρέχει σκατά , σου λέω .

Έτσι λοιπόν η πατριωτική οργάνωση μετατράπηκε σε ένα μόρφωμα . Ο αρχηγός έγινε εφάμιλλος του Χίτλερ ,και ο πατριωτισμός ήταν τελικά ναζισμός . 

Και ο δημοσιογράφος ; Τι έγινε ο δημοσιογράφος ;

Ο δημοσιογράφος παρέμεινε δημοσιογράφος . Περιμένοντας τον επόμενο φίρερ που θα αναδείξει .

Και ο πολίτης ; Τι έγινε ο πολίτης ;

Ο πολίτης παρέμεινε αγανακτισμένος περιμένοντας τον επόμενο φίρερ που θα αναδειχθεί.