Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μαζί τα φάγαμε , μόνος του φεύγει .

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος .
“Ήρθε η ώρα να κάνω χώρο στους νέους Πάγκαλους “ , τόνισε , εννοώντας τα εξελιγμένα μοντέλα που είναι έτοιμα να εισέλθουν στη βουλή μέσω της εκλογικής διαδικασίας . Να υποθέσω ότι μετά τον Πάγκαλο θα γίνουν 305 οι βουλευτές ;
Επειδή η Ελληνική μνήμη κάνει συχνά κολλητιλίκια με τον Αλτζχάιμερ , να θυμίσω ότι ο Πάγκαλος αποτελεί πολιτικό της μεταπολίτευσης , δηλαδή των τελευταίων 35 χρόνων , άρα έχει βάλει και αυτός τις χερούκλες του στην δημιουργία της τωρινής κατάστασης .
Στα τσακίδια λοιπόν .
Το αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι φεύγει μόνος του . Γιατί άλλο να φεύγεις και άλλο να σε “φεύγουν” . Όταν παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις , σημαίνει ότι φεύγεις σαν κύριος . Όταν όμως σε “φεύγουν” , δεν φεύγεις σαν κύριος . Φεύγεις γαμιώντας .
Δυστυχώς ο Πάγκαλος φεύγει σαν κύριος και όχι γαμιώντας .
Αφού λοιπόν μαζί τα φάγαμε και τα ήπιαμε την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια , γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι στις επόμενες εκλογές θα έπαιρνε μόνο τον δικό του ψήφο …. και αν .
Τουλάχιστον να είχαμε την ικανοποίηση ότι μαζί τον “φύγαμε” …